Op deze pagina stellen onze leden van de contingentstaf zich voor. De contingentstaf is al ruim een jaar bezig om samen ervoor zorgen dat alle deelnemers, IST'ers en troepstaf goed voorbereid en zo comfortabel mogelijk naar Polen kunnen in 2020.

Projectleiders

Sander

Carolien

Ik ben Sander, samen met Carolien voorzitter van het Nederlands contingent. Het is mijn wens dat ieder Nederlandse scout op verschillende manieren kan ervaren hoe het is om lid te zijn van dé grootste wereldwijde jeugd- en jongerenorganisatie. Zelf was ik op mijn 15evoor het eerst op een internationaal kamp. Door telkens het contact met scouts en guides van over de hele wereld te zoeken is mijn perspectief op onze club, de wereld, maar vooral op mijzelf erg veranderd: ik ben er nieuwsgieriger, socialer en trotser van geworden.

In het contingent zorg ik vooral voor de onderlinge en externe contacten.

Mijn naam is Carolien en samen met Sander ben ik Head of Contingent. Ik ben opgegroeid in een scouting familie en in het dagelijks leven werk ik als onderzoeker en docent richting leerproblemen. Zowel voor mijn werk als binnen scouting heb ik al wat van de wereld gezien: Mexico, Ghana, en ook binnen Europa heb ik wat afgereisd. Door mensen uit andere landen en culturen te ontmoeten, leer je verder kijken dan je neus lang is. Het EJ-thema ACT vind ik erg belangrijk: willen we een gezonde toekomst voor de wereld dan moeten we daar allemaal een bijdrage aan leveren. De EJ geeft hier op een passende manier handvatten aan, voor jongeren èn volwassenen.

HRM

Connie

Lennard

Hoi! Ik ben Connie. Aan verschillende Wereld Jamborees en Moots heb ik al deelgenomen (als deelnemer, troepstaf en OT). De eerste Europese Jamboree in 1994 heb ik meegemaakt als IST-er. Voor EJ2020 vervul ik in het OT de functie van HRM. Ik zorg er graag voor dat iedereen zich op zijn plek (en gemak) voelt, de troepstafteams goed zullen draaien, en de IST-ers ook een geweldige tijd gaan beleven.

Ik ben getrouwd met Marcel, ben moeder van twee kinderen (gids en welp), ik werk parttime in het basisonderwijs, én ik ben graag creatief bezig!

Ik ben Lennard, getrouwd met Linda en vader van Sem (3) en Sophie (1). Binnen scouting was ik actief als penningmeester bij het Partnership Ghana en het Nederlands Contingent van de Roverway 2018. Na deelname aan de WJ in Chile, Zweden en Japan en de MOOT in Taiwan, Roverway in Nederland is het nu tijd voor een nieuwe internationale uitdaging. Ik ben nog nooit op een Europese Jamboree geweest, maar het wordt vast een gezellige reis! Mijn klus in het OT is om ervoor te zorgen dat het geld goed gebruikt gaat worden, ik heb er heel veel zin in!

Marleen

Justina

Hoi,

Ik ben Marleen, getrouwd met René en samen hebben wij een dochter.  Na flink wat jaren alleen in mijn groep actief te zijn geweest, ben ik in 2015 eens buiten mijn groep gaan kijken. Afgelopen zomer ben ik  naar de WSJ geweest en dat gevoel, dat smaakt naar meer.  Vandaar dat  nu graag mijn steentje bij wil dragen aan het mooie avontuur EJ.  Ik heb er erg veel zin in om aan de slag te gaan om er voor iedereen een fantastische internationale ervaring van te maken.

Marleen

Hoi, ik ben Justyna. Ik ben Pools, maar woon ondertussen al bijna 9 jaar in Nederland. Ik ga binnenkort trouwen en ben trotse moeder van een welpje (7) en zijn jongere broertje (4). Binnen scouting heb ik al verschillende rollen vervuld, van leidster tot vrijwilliger op landelijk niveau. Ik ben ook op verschillende internationale kampen geweest. Ik vind dat de meest unieke en inspirerende ervaring die je binnen scouting kan beleven. Ik wil jullie meenemen op een reis naar de EJ2020 en laten zien dat scouting niet alleen een hobby is, maar een levensstijl! Ik ga ervoor zorgen dat er spannende en uitdagende programma’s zijn tijdens de voorbereidingsweekenden. Do zobaczenia!

Gezondheid

Jeroen

Hallo, mijn naam is Jeroen. Als Scout heb ik het geluk gehad om al een aantal internationale kampen mee te maken. Ze laten meer dan andere kampen naar de horizon en er overheen kijken.

Binnen de contingentstaf ben ik verantwoordelijk voor het stukje gezondheid. Zo geef ik advies aan de troepstaf en zal ik in Polen vinger aan de pols houden bij eventuele gezondheidsproblemen.

jeroen gezondheid