Als je jezelf inschrijft voor de Europese Jamboree ga je niet alleen meer naar de EJ maar ga je ook mee op drie toffe voorbereidingsweekenden en een reünie. Hieronder kan je vast lezen wat je hiervan kan verwachten!

Weekend 1: ACT! – Begin bij jezelf!


Het eerste weekend zal in het teken staan van kennismaken. Door middel van verschillende binnen- en buitenactiviteiten krijg je de kans om meer over jezelf te vertellen en jouw kwaliteiten te laten zien! Ook zal je te horen krijgen wat je kan verwachten van de Europese Jamboree. Je kan de Poolse keuken proeven en lekker bij een kampvuur zitten met al je nieuwe vrienden. Ook zal er een uitdaging op jullie te wachten staan: Een spannende game die een paar maanden zal duren! Wordt jouw patrouille de beste?

Weekend 2: ACT! – Samen met je troep


Dit weekend ga je samen met jouw troep op pad. Er zijn verschillende avontuurlijke uitdagingen te beleven dit weekend, een escaperoom, kookwedstrijd en nog veel meer! Samen met jouw troep maak je een verschil, jullie gaan namelijk ook community service doen. Ook zal de game een vervolg krijgen!

Weekend 3: ACT! – Zet Nederland op de kaart


EJ2020 komt er nu echt bijna aan! Tijdens dit contingentsweekend gaan ons voorbereiden op de internationale dag, praten over cultuurverschillen, interessante mensen ontmoeten en nieuwe skills leren. Ook wordt de winnaar van de game bekend gemaakt! Er zullen dit weekend verschillende workshops, een inloopactiviteit en een informatiemarkt voor ouders aanwezig zijn. Ook kan een moment met het (hele!) contingent natuurlijk niet ontbreken!

Reünie: ACT! – ‘’Leave this world a little better than you found it’’


Samen foto’s kijken, verhalen vertellen en terugblikken op onze reis naar de Europese Jamboree. Hoe ben jij gegroeid? Wat heb je geleerd? Wat heb jij bereikt met jouw patrouille en troep? En het belangrijkste: Hoe ga jij met al die nieuwe vaardigheden een verschil maken?!